Mittauspalvelut

Osaava henkilöstö ja nykyaikainen mittauskalusto takaavat projektin onnistumisen

Rakennusmittaukset

Tarjoamme mittauspalveluita  ammattitaidolla kaikkiin rakentamisen tarpeisiin

Tie- ja maanrakennusmittaukset

Suoritamme tie- ja maanrakennukseen tarvittavat mittaukset. Tyypillisesti mittaukset tehdään satelliittipaikannin- tai takymetrikalustolla. Tarvittaessa mittauksissa voidaan hyödyntää myös laserkeilauskalustoa. 3D-koneohjaus on vakiinnuttanut asemansa infrarakentamisen tuotantoketjussa. Hallitsemme kaikki markkinoilla olevat ekosysteemit, tuotamme niihin aineistot sekä ylläpidämme koneohjatun työmaan järjestelmät.

Talonrakennusmittaukset

Mitta Oy:n osaava henkilökunta ja monipuolinen nykyaikainen mittauskalusto takaavat rakennusprojektin onnistumisen. Referenssimme ovat monipuoliset ja vahvat, jotka ulottuvat  asuinrakentamisen ja toimitilarakentamisen kautta teollisuuden piiriin.

Sillanrakennusmittaukset

Sillanrakennustyömaiden mittauket asettavat haasteita olosuhteiden, aikataulujen ja tarkkuuksien osalta. Osaava henkilökunta ja nykyaikainen kalusto varmistavat siltaprojektin onnistumisen.

Ratarakentaminen 

Ratarakentamisen pohjana on aina tarkka mittaustieto. Teemme ratarakentamisen kunnossapito- ja rakentamismittauksia valtakunnallisesti. Ratamaailman turvallisuusasiat ovat meille tuttuja.

Yhteyshenkilöt

Toimialajohtaja
Mikko Ilmonen
043 2111 650

Palvelupäälliköt

3D, koneohjaus ja laserkeilaus
Martti Mikkonen
043 2111 603

Itä-Suomi (Lappeenranta)
Sami Mantere
040 630 3412

Etelä-Suomi (Espoo)
Minna Kinnunen
0400 548 375

Länsi-Suomi (Raisio)
Mika Koskinen
0400 320 519

Pohjois-Suomi (Oulu)
Jussi Karjalainen
043 2111 645

Kaikki yhteystiedot